keskiviikko 17. syyskuuta 2014

ANSWERS

Monta kertaa olet seurustellut, vakavasti? Kerran ennen nykyistä suhdettani. 
Mitä odotat tulevaisuudelta? Ammattia, työtä, perhettä, onnea. Tossa on kyllä aika hyvin tiivistettynä kaikki!
Kuinka hoidat itsetuntoasi? Olen nälvimättä itseäni. Korostamalla hyviä puoliani. Ottamalla kehut vastaan, oikeasti. 
Oletko herkkä? Kyllä, tosi herkkä! Itken varmaan joka elokuvassa.. Siis esimerkiksi itkin American Pie - Reunionissakin..... 
Tehän olette olleet poikaystäväsi kanssa nyt vuoden kimpassa, millaset fiilikset tosiaan on? Mitä yleensä teette yhdessä - mitä arkeenne kuuluu? Ja mikä sai sut ihastumaan silloin poikaystävääsi, ja tiiätkö miksi hän ihastui sinuun? Ai minkälaiset fiilikset mulla on? No ihanat! Oon löytänyt rinnalleni samanlaisista asioista kiinnostuneen, järkevän, komean ja hellän ihmisen. Meidän arkeen kuuluu kaikkea hyvää: käydään lenkillä, katsotaan sarjoja ja elokuvia, siivotaan, laitetaan ruokaa, höpötellään pitkin öitä, itketään kun itkettää ja riidellään, kun kiukuttaa tai vaikka ei kiukuttaiskaan. Ihastuin Onniin ihan ensimmäiseks ihan rehellisesti ulkonäön takia. Myöhemmin, kun alettiin juttelemaan niin se oli vaan niin ihana. Höpötteli mulle kivoja, pyys mut mukaan sen juttuihin ja tsemppas mua tarpeen tullen. Niin huomaavainen. Onni kuulema ihastui muhun mun käsittämättömän iloisuuden kautta.. Mun nauru oli kuulema niiin ihana, haha!
Miten perheesi suhtautuu poikaystävääsi, tulevatko hyvin juttuun yms.? Hyvin tulevat juttuun!
Ketä sun perheeseen kuuluu, onko millaiset välit? Äiti, isäpuoli, isosisko, pikkusisko ja koira. Hyvät välit on ollu aina ja on edelleen. 
Mitä kaikkia haaveammatteja sulla on ollut - pienestä nykyhetkeen saakka? Hmm.. Prinsessa, lääkäri, opettaja, uutistenlukija, kirurgi, lentoemäntä, eläinlääkäri, sairaanhoitaja, näyttelijä-laulaja, joku cool bisnesnainen ja fysioterapeutti. Noita kaikki oon halunnu olla ja osaa edelleenkin!
Kahvi, tee vai kaakao? Kaakao, hihi!
missä näät itsesi 5-vuoden päästä? Hmm. Ikää on 24 ja voipi olla, että joku ammatti löytyy ja mielessä alkaa pikkuhiljaa olla ajatuksia, haaveita ja toiveita vakiintumisesta.. 
mitkä on sun lempikengät? Vagabondin kiilakorot. Tai niken rosherunit.
Kolme hyvää ja huonoa puolta itsestäsi? Mun yks superhyvä luonteenpiirre on aito iloisuus. Sen kautta tulee myös positiivisuus ja empaattisuus. Huonot puolet on vahva tempperamenttisuus, pitkäjänteettömyys ja aamukiukkuisuus..
millainen on unelmien mies? Damon Salvatore, hehe. Eeei vaa, kyllä se Onni aika läheltä liippaa ;-)
Lempipaitasi? Denimi. 
Maa/kaupunki, johon haluaisit matkustaa? Jenkkeihin! Siellä haluaisin kahlata esimerkiksi New Yorkin, Californian, Floridan, Nevadan... Aasiaan ois kans kiva mennä reissaa ja Karibialle.. Ainii ja Malediiveille ja Mauritiukselle ja Madagaskarille... Italia, Espanja.. Nii, et oikeestaa minne vaa!
Millaisia ihmisiä arvostat? Tuletko kaikkien kanssa toimeen? Arvostan rehellisiä ja omia mielepiteitä omaavia ihmisiä. Myös aitous on ihailtava piirre. Ja kyllä tulen kaikkien kanssa toimeen. Niidenkin joiden kanssa en haluaisi tulla. 
Mitä mieltä olet paikkakunnastasi? Nooh, mitä tähän nyt sanoisi. Hyviä ja huonoja puolia on varmaan aika fifty-fifty. Että ihan ok.
Kuinka monta kertaa viikossa urheilet, mitä teet vapaa-ajallasi? Riippuu vähän tilanteesta. Esimerkiks keväällä mulla oli sellanen ohjelma, et kävin salilla neljästi viikossa ja tein rauhallisia lenkkejä pari. Koko kesän oon oikeestaan ollu tekemättä mitään. Nyt himottais alottaa juoksentelu pitkästä aikaa! Että ihan fiiliksen mukaan, mutta ehkä kuitenkin asenteella hirveesti tai ei ollenkaan.. 
Biisi, joka kuvaa fiilistäsi juuri NYT? Ei oo oikee mitää fiilisbiisii tälle hetkelle. Nyt on vaa tämmönen perus hetki arjessa: oottelen töihin menoo rennosti tässä sohvalla istuskellen läppäri sylissä. Hyvin nukuttu yö takana ja luultavasti kiva työpäivä eessä!
Riitelettekö poikaystäväsi kanssa? kumpi pyytää ensin anteeksi? Tottakai. Riitely kuuluu hyvään suhteeseen! Ja täytynee myöntää, että Onni se sen yleensä ensin pyytää.
Vaikuttaako ikäeronne suhteeseen? Kyllähän sillä on tietenkin vaikutusta. Joudun jättämään Onnin kotiin, jos juhlat tai paikka on k-18. Ei päästä muuttamaan samaan aikaa. Tommosia pieniä harmituksia, muttei kuitenkaan maailmaa kaatavia juttuja!
Lempivärisi? Kaikissa tavaroissa, pussukoissa ja sen sellasissa jutskissa tulee kyllä useimmiten valittua pinkkiväritys. Vaatteissa aika laajallaskaalalla tummista vaaleisiin sävyihin, kirkkaimmat värit silleen sopivasti rajottuen treenikamppeisiin. Sisustuksessa taas puolestaan vaan vaaleita yhdistelmiä. 
Lempilaukku? Mulla ei oo mitään kattavaa laukkukokoelmaa, mutta yks hyvä löytyy, mikä on aikalailla ylitse muiden. Guessin valkoinen käsilaukku, mikä on vaan niin nätti ja sopivan kokonen ja kivan simppeli.
Mihin hait kouluun: mille alalle, paikkakunnalle? Hain sairaanhoitajaksi ja opettajaksi. Toisen alan pääsykokeisiin en mennyt ja toisessa taas tulin tiputetuksi kesken kokeen. Paikkakuntina oli Tampere ja Jyväskylä. Nyt lähti uus haku menevään tuonne Lahden suuntaan.. Pitäkää peukut pystyssä!




2 kommenttia:

  1. Oikeesti, ootte niin superihania Onnin kanssa! Ihania kuvia! :)

    VastaaPoista